KAYSERİ / MELİKGAZİ - Milli Egemenlik İlkokulu

Özgür KURT - Okul Müdürü

Özgür KURT

Müdür-Sınıf Öğretmeni

Okul Müdürümüz Özgür KURT Nevşehir-Avanos Paşalı köyü doğumlu olup ilköğrenimini Avanos Kalaba Yunus Emre İlkokulunda ortaokulu yine Avanos Kalaba Yunus Emre ortaokulunda, liseyi Avanos Kalaba Fatih Sultan Mehmet Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Diyarbakır Eğil ilçesinin Kırkkuyu Köyünde göreve başladı.Daha Sonra Eğil YİBO’YA Müdür Vekilliği görevinde bulundu. Oradan 2005 yılında Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesi Hasankendi İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığı müdür vekilliği yaptı. 2008 yılında Develi Zile İlköğretim Okulunda 3 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı, 2011 yılında Develi Sindelhöyük İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığı görevinde bulundu.2009 Eğitim kurumları Müdürlük sınavında başarılı olarak yine 20/10/2011 tarihinde Develi Bakırdağ İlköğretim okuluna kadrolu Okul Müdürü olarak atandı.2014 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğtim Yönetimi,Teftiş Planlama ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans  programından mezun oldu.10/12/2014 Tarihinde Sindelhöyük ilkokuluna Müdür olarak göreve başlamış ve 11/07/2019 tarihin yeniden yonetici atama kapsaminda Melikgazi ilçesi Milli Egemenlik ilkokuluna okul Müdürü olarak göreve başlamiş ve görevine devam etmektedir.