KAYSERİ / MELİKGAZİ - Milli Egemenlik İlkokulu

12 Mart İstiklal Marşımızı kabulü programını yaptik

8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

eTwinning Oyuncak Tasarlıyorum (I Design Toys) Avrupa kalite belgesi aldı.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.yari yıl sona erdi .Karnemizi aldık.

Kas

ÖĞRETMENLERİ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.PROGRAMI HAZIRLAYAN SINIF ÖĞRETMENİM SAYIN ARZU SEZGİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kas

OKULUMUZ BAHÇE ÇİT TELİNİ EKSİKLERİ TAMAMLADIK VE 200 METRE KAYNAKLAMA YAPTIK.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Kontrol Sende Hayat Sende  projesi Bağımlılıkla Mücadele

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması

Eyl

ÖĞRENCİLERİMİZİ EĞLENDİRDİK.

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMI YAPILDI.PROGRAMI HAZIRLAYAN DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZ SAYIN ARZU SEZGİN'E SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.

Haz

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı KAYA nın katılımı ile ‘Hayalimdeki Arkadaş Robot’ projesinin ödül töreni gerçekleştirilmiş olup dereceye girenlere ödülleri verilip, katılım sağlayan tüm öğrencilere madalya takdim edilmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Kaya proje sorumluları okul müdürü Özgür KURT, sınıf öğretmenleri Arzu SEZGİN ve Nurdan AVAN a memnuniyetlerini dile getirip, projenin geleneksel hale getirilmesini rica etti.

Haz

İlçemiz Milli Egemenlik İlkokulu okul Müdürü Özgür KURT ile sınıf öğretmeni Arzu SEZGİN ile Nurdan AVAN tarafımızdan yürütülen Hayalimdeki Arkadaş Robot Projesi Şube Müdürümüz Abdurrahman İPEKÇİ Mehmet KİRATLİ ile Fahri TAŞ beraberinde değerlendirme komisyonu dereceye girenler belirlenmistir. Sayin sube mudurlerimize ce katılım gösteren tüm okullarımıza, ogretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN